icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Sultans of Java

De voordelen van de midlance-constructie

Sultans of Java

Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen. Veel freelancers missen de mogelijkheid om hun passie voor hun vakgebied te delen met anderen. Als midlancer geniet je van de voordelen van het werken in een teamverband. Daarnaast ben je als midlancer de baas over jouw ontwikkeling. Je hebt zeggenschap over projecten, maar ook over tarieven, vakantiedagen en maximale reistijd. Je bepaalt zelf hoe jouw balans eruitziet.

Kay van Raak
Kay van Raak /
Business Manager

Elke maand een vast salaris op je rekening

Als freelancer ben je nooit zeker van je inkomsten. Je bent afhankelijk van het betaalgedrag van je opdrachtgever en je kunt niet uitgaan van een regelmatig inkomen. Als je pech hebt moet je maanden wachten op de betaling van je nota’s. Ook moet je de uitstaande nota’s goed bewaken.  

Zeker inkomen 
Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald.  

Jij krijgt 70% van ons tarief 
Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de klant factureren.  

 

Vakantie wanneer jij wilt

Als midlancer bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. De één wil graag sparen voor een mooie auto en werkt lekker maximaal door. De ander wil graag met het gezin een reis maken door Azië en gaat er twee maanden tussenuit. Ofwel, maximale vrijheid gegarandeerd. 

Vrijheid

Geen gedoe met uren en betalingen

Je wilt je als professional graag bezighouden met je vak. Het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent. De administratieve rompslomp kan je gestolen worden. Als freelancer moet je zorgen voor een sluitende administratie, bewaking van je uitstaande nota’s en een correcte belastingaangifte.   

Geen omkijken naar 
Voor midlancers neemt onze backoffice deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg.  Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt. 

Meer informatie over midlancen
Ik verdien wat ik waard ben en geniet ook nog eens van een sociaal vangnet.
Martijn van der Geest / midlancer bij Sultans of Java
Interview

"De keuzevrijheid is heel aantrekkelijk aan midlancen"

“Het midlance-model is de reden dat ik destijds voor The Human Network koos.” Aan het woord is Jaap van ’t Leven, Oracle Database Administrator bij Superconsult. “Ik wilde overstappen naar een andere werkgever en ik kreeg het advies om contact op te nemen met Jaap Krol. Ik ben diezelfde avond naar hem toe gereden en ik liep na het gesprek met mijn contract de deur uit. Zo ging dat.…”

Lees het interview
Kay van Raak

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze Java-developers? Neem contact op!

Neem contact op met Kay van Raak